Numele dvs : Email :  
 
    Vizualizare versiunea engleza a Balkan Moving Services
Tel: 021 317 4572
0722523773
 
 

Impachetarea

Balkan Moving I.R.S. vă pune la dispoziţie serviciul de impachetare. Împachetarea este un pas important în cadrul unei mutări. Aceasta este o artă ce necesită personal cu anumite aptitudini, pregătire şi experienţă.

Balkan Moving
I.R.S. vă pune la dispoziţie materiale de primă calitate şi personal bine pregătit, asigurând astfel împachetarea efectelor dumneavoastră personale în cele mai sigure condiţii.
Cind se termina împachetarea, se face lista de inventar, dupa care se începe încărcarea efectelor personale în camion/container, unde se va asigura transportul în condiţii optime a bunurilor la destinaţie.


Protejarea mediului înconjurător este o componentă de bază a dezvoltării durabile. Balkan Moving I.R.S. înţelege importanţa acesteia, aducându-şi contribuţia prin diferite măsuri aplicate pe parcursul procesului de mutare:
> folosirea de materiale (cutii, hârtie etc.) ce înglobează materie primă reciclată
> colectarea materialelor utilizate, în vederea refolosirii ca materie primă pentru producerea de noi ambalaje.Contacteaza-ne pentru mai multe detalii sau pentru a intra in legatura cu un specialist
 
 

2005 - 2010 © copyright BALKAN MOVING IRS SRL Bucuresti. Toate drepturile rezervate.
Site creat de GWP Networks