Numele dvs : Email :  
 
    Vizualizare versiunea engleza a Balkan Moving Services
Tel: 021 317 4572
0722523773
 
 

Mutari de birou

O mutare de birou este adesea o incercare complexa, care cere multe cunostinte si experienta. Dupa intelegerea exacta a cerintelor dvs., fiecare pas va fi planificat si programat de catre managerul de proiect, si un scenariu specific fiecarei situatii, va fi construit special ptr a maximiza productivitatea muncii in compania dvs., atit in timpul mutarii cit si dupa aceasta.
> Cu 3 – 4 zile inainte de mutatea efectiva, vor fi livrate de catre Balkan Moving I.R.S., la sediul firmei dvs., cutii de carton si etichete speciale pentru impachetarea documentelor, precum şi etichetarea tuturor articolelor, de către personalul firmei dumneavoastră.  La cerere acest serviciu poate fi efectuat de catre personalul Balkan Moving I.R.S.
> Toate componentele unui PC vor fi protejate cu paturi speciale, urmând a fi împachetate în cutii de carton sau containere speciale de plastic.
> Documentele, arhiva, obiectele de papetărie vor fi împachetate în cutii.
> Mobilierul va fi transportat nedemontat sau demontat, in functie de dimensiunile acestuia sau de caile de acces ale cladirilor. In orice caz, pe timpul transportului acesta va fi protejat cu pături speciale.
> Obiectele fragile (statuete, bibelouri, antichităţi, pahare, farfurii, sticle etc.) vor fi înfăşurate în 2 straturi de hârtie urmând a fi aşezate în cutii de carton speciale.
> Toate articúlele ce urmeaza a fi mutate (cutiile, piesele de mobilier, PC-uri, Xerox-uri, Fax-uri) vor fi etichetate, cu etichete speciale furnizate de Balkan Moving I.R.S., pentru a se cunoaşte destinaţia lor exactă (etaj/cameră).
 
 
 

2005 - 2010 © copyright BALKAN MOVING IRS SRL Bucuresti. Toate drepturile rezervate.
Site creat de GWP Networks