Numele dvs : Email :  
 
    Vizualizare versiunea engleza a Balkan Moving Services
Tel: 021 317 4572
0722523773
 
 

Estimarea fiecarei mutari

Primul pas al fiecarei mutari, constă în realizarea unei estimări gratuite de către un consultant Balkan Moving I.R.S., referitoare la volumul efectelor ce urmează a fi mutate.
Pentru o estimare cât mai corectă, consultantul va măsura propriu-zis mobilierul, determinând dacă este cazul, volumul ocupat de conţinutul acestuia, urmând inventarierea numărului şi dimensiunilor celorlalte obiecte ce urmează a fi mutate.

O estimare nu este nici o oferta, nici un contract, preţul oricărei mutări calculându-se în funcţie de volumul estimat, distanţa dintre locaţii, durata mutării dumneavoastră şi particularităţile arhitecturale ale clădirilor, de natură să îngreuneze procesul de mutare (ex: scări abrupte, uşi înguste).

Pentru mutarile care se efectueaza pe teritoriul Romaniei bunurile ce urmeaza a fi mutate, sunt asigurate prin intermediul asigurarii de raspundere civila, detinuta de Balkan Moving I.R.S.
Pentru mutarile internationale, se face o asigurare de tip cargo, la valoarea declarată de dumneavoastra, a bunurilor.

În continuare, consultantul desemnat cu organizarea mutării va stabili de comun acord cu dumneavoastră data la care mutarea va începe precum şi durata acesteia. De asemenea el se va informa în legătură cu detaliile legate de noua locaţie (adresă, particularităţi arhitecturale, modalităţi de acces rutier).
 
 

2005 - 2010 © copyright BALKAN MOVING IRS SRL Bucuresti. Toate drepturile rezervate.
Site creat de GWP Networks