Numele dvs : Email :  
 
    Vizualizare versiunea engleza a Balkan Moving Services
Tel: 021 317 4572
0722523773
 
 

Mutari locale

Mutari locale: mobila, birouri, antichitati, bibelouri, statuete, reviste, carti, impachetari in cutii. Mutari tablouri si obiecte de sticlaÎn cazul mutării efectelor unei persoane fizice, se vor împacheta în primul rând obiectele fragile precum şi cele de dimensiuni mici pentru a putea elibera mobila.
> Obiectele fragile (statuete, bibelouri, antichităţi, pahare, farfurii, sticle etc.) vor fi înfăşurate în 2 straturi de hârtie, urmând a fi aşezate în cutii de carton speciale
> Obiectele de dimensiuni mici (cărţi, reviste, jucării, casete, CD-uri, încălţăminte etc.) vor fi împachetate în cutii de dimensiuni adecvate
> Oglinzile, tablourile, geamurile, uşile cu geam, televizoarele, vor fi împachetate în folie de plastic cu bule de aer, iar după caz dublate de o pătură specială sau un înveliş de carton.
> Îmbrăcămintea va fi împachetată în cutii speciale, sau în cutii ce pot asigura transportul hainelor pe umeraşe, pentru a preîntâmpina şifonarea acestora.
> Saltelele vor fi împachetate în folie de plastic, iar restul mobilierului va fi protejat pe timpul transportului cu paturi speciale.


La cererea dumneavoastră Balkan Moving I.R.S. va poate livra cutii de carton si hartie de impachetat, pentru ca dumneavoastra sa va ambalati o parte din efectele personale
> Toate cutiile (sigilate cu bandă adezivă) şi piesele de mobilier vor fi marcate pentru a se cunoaşte destinaţia lor exactă (etaj/cameră)
> Obiectele de mobilier vor fi mutate demontate sau nedemontate. În oricare dintre cele 2 situaţii, mobilierul va fi protejat cu pături speciale.
 
 

2005 - 2010 © copyright BALKAN MOVING IRS SRL Bucuresti. Toate drepturile rezervate.
Site creat de GWP Networks