Numele dvs : Email :  
 
    Vizualizare versiunea engleza a Balkan Moving Services
Tel: 021 317 4572
0722523773
 
 

Mutari nationale

Serviciile oferite de Balkan Moving I.R.S. pentru mutarile naţionale sunt următoarele: o estimare gratuită, împachetarea tuturor articolelor, incarcarea, transportul, descarcarea, despachetarea şi aranjarea efectelor în noua locaţie. Împachetarea se realizează după cum urmează:
> Obiectele fragile (statuete, bibelouri, antichităţi, pahare, farfurii, sticle etc .) vor fi înfăşurate în 2 straturi de hârtie urmând a fi aşezate în cutii de carton speciale.
> Obiectele de dimensiuni mici (cărţi, reviste, jucării, casete, CD-uri , încălţăminte etc .) vor fi împachetate în cutii de dimensiuni adecvate
> Oglinzile, tablourile, geamurile, uşile cu geam, televizoarele, vor fi împachetate în folie de plastic cu bule de aer, iar după caz dublate de o pătură specială sau un înveliş de carton.
> Îmbrăcămintea va fi împachetată în cutii speciale, sau în cutii ce pot asigura transportul hainelor pe umeraşe, pentru a preîntâmpina şifonarea acestora.
> Saltelele vor fi împachetate în folie de plastic.
> In funcţie de fragilitatea acestora, unele părţi de mobilier vor fi împachetate ( demontate/nedemontate ) în folie de plastic cu bule de aer, iar restul mobilierului va fi protejat pe timpul transportului, cu pături speciale
> Toate cutiile (sigilate cu bandă adezivă) şi piesele de mobilier vor fi etichetate (cu etichete speciale, furnizate gratuit de Balkan Moving I.R.S.), pentru a se cunoaşte destinaţia lor exactă (etaj/cameră).
> La cererea dumneavoastră pot fi aduse în prealabil cutii pentru ambalarea anumitor efecte personale
Pentru a asigura o cât mai bună comunicare cu clientul şi a facilita întreaga mutare, aceeaşi echipă care a participat la împachetare se va deplasa şi în oraşul de destinaţie.
 
 

2005 - 2010 © copyright BALKAN MOVING IRS SRL Bucuresti. Toate drepturile rezervate.
Site creat de GWP Networks